Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett möte i natten

Nyss var du här

Ett slumpmässigt möte i natten

Så levande så varm

Verklig och energisk

Vi höll om varandra

Våra läppar möttes

Händer utforskade okänd terräng

Kroppar blev svettiga

Energi

Tungor

Händer






Men sen ringde väckarklockan och jag vaknade




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 161 gånger
Publicerad 2010-03-23 06:49



Bookmark and Share


  kråkan VIP
ha!..ibland är det mindre kul att vakna:)
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman