Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tronsal

 

Det här är ett golv.

Det här är en grav.

Under mina fötter
ska fienden ligga.

Sida vid sida,
i rad efter rad

ska de stumma och tomma

tysta

varje protest.

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-23 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke