Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åt helvete

Allt går åt helvete...

Just nu går allt helt fel

Kontakten med dig blir bara fel hela tiden

Säger bara saker som kommer ut som grodor

Allt jag gör blir fel

Allt jag rör går sönder

Tårar kommer mitt i vardagen helt utan förvarning

Ljudet av din röst skär som en slö kniv genom hjärtat

När du säger mitt namn går det knappt att hålla tillbaka längre

Allt går åt helvete




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 144 gånger
Publicerad 2010-03-23 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman