Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svar till nygift.


Män ÄR såna, vet du.
Griniga alltså.
Det har något att göra med
den där XY-kromosomen.
Det fattas en bit.Helt ohjälpligt.
Den felande länken,
kan man nästan säga.
Jag TROR det är där logiken sitter.
Eller möjligen känslan för romantik.
Det innebär att de inte förstår mer
komplicerade ting som att sopor inte bär ut
sig själva och att strumpor måste
läggas i tvättkorgen t.ex.
Men dom kan vara bra på andra sätt.
Männen alltså.
Man kan ha dom till bärare av
matkassar från affären...
eller låta dom tanka bilen...
skala potatis...
Och som sängvärmare är dom
HELT oslagbara!

Så håll ut, kära "nygift".
Man vänjer sig...






Fri vers av Stardust VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-23 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP