Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kana på regnbågen

Fara genom skyn som en projektil
Med armar utsträckta åt sidorna
Munnen öppen i hänförelse
Ögonen gnistrande likt kristall
Så vill jag åka till dig
Landa rakt ner i din famn

Så många färger min älskling
Så många ljud
De viskar, dånar och omvärver mig
Blir ett korus av toner som gör mig rusig och glad

Som ett barn skrattar jag mot molnen
Jag tar tag i dem, så mjuka är de
Mjuka som bolster
Bolster att sova på
Och ha kuddkrig med!

Åka kana på regnbågen
Med salta regndroppar i mitt hår
Med barnets skratt i mina öron
Och blick strålande och djärv
Så vill jag fara till dig
Om du stod på andra sidan

Min älskling, vill du ha kuddkrig bland molnen?
Begravas i fjäder och dun
Och till slut, falla utmattade ner i det mjuka
I varandras armar se natten träda in

Allt som behövs
Är din röst som säger : Kom!
Så kommer du se mig
Glidande på den regnvåta bågen
Med armarna utsträckta mot skyn
Munnen öppen i hänförelse
Med ett skratt som fyller hela himlen

Och mina ögon glänsande av kärlek




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 255 gånger
Publicerad 2010-03-23 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten