Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fårö


Fårö Fårö mitt höstlandskap!
Fårö med din karga natur!
Dina stenmurar och lambgift
Omgiven av hav
Skiljs från Gotland med ett sund
Väl över vattnet, en annan värld!
En värld av sten och sand
Men också vinden
Vinden som räfflar sand i dyner
Vinden den ljumma kvällsbrisen
Smeker stenhällar i skymning
Eller piskar havet i storm

Fårö, fårens ö
Är även gästfrihetens ö
Lätt att känna sig välkommen här
Fårö, du är och förblir
Min enda sanna vän




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-23 17:54



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Mmm...har varit på plats och upplevt detta som du beskriver här i fin lyrisk form
Gillas!
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten