Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar inför en möjlig flytt.


Människan korsar vatten

Människan korsar vatten
Trotsar vida oceaner
för ett nytt liv, nya vyer
Blir det vårt öde?
Packa våra saker och minnen
stänga dörren och resa över vatten?
Till ett nytt liv, nya vyer
Där vi bara har varann
som trygghetens livlina
Människan korsar vatten
trotsar vida oceaner
för att hitta ett nytt liv
så varför inte vi
Ta min hand, min älskling
så trotsar vi vågorna




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 287 gånger
Publicerad 2010-03-23 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten