Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


...snart

I väntan på en Kung, prinsen styr
Tyranni är väldet, våld är makten
Undersåtar av riken förstår ej hur
Det du ser är vad du har

Duperande sanning i en relativ värld
Röster som ropar att Han är död
Modet stundtals svika vill
hoppet tiger dock ej still

Kärlek som pockar, tro som agerar
Ej efter syn men av synsätt
Prinsens hån ej berör, en imitatör
av himmelens änglakör

I väntan på en Kung, lider vi
men bortom väntar underbart
Ty ryktet har nått rikets gräns

Konungen är på väg...snart




Fri vers av Regular
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-24 02:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"I väntan på en Kung, lider vi
men bortom väntar underbart
Ty ryktet har nått rikets gräns

Konungen är på väg...snart"

Underbara hopp.
2010-04-04

    ej medlem längre
Fint skrivet...
2010-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular