Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vardagstortyr

 

de smeker med ena handen
och rycker undan

livlinan

med den andra

de vill ge dig
ett strypkoppel
så att de kan hålla
ditt huvud
högt och stolt


i förnedringen


”vi vill bryta ned
för att bygga upp”

underförstått:
”som vi vill”

men de kan inte nå

den som backar

in

i sig själv

 

 

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-24 08:24



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Nej det kan de inte, och det borde dom begripa, men icke! Tack för detta!!
2010-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke