Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tolka

Tolka det som ni vill

Världen är full av tolkningar

Bibeln

Koranen

GT

Allt som är skrivet tolkas av någon på ett sätt och en annan på ett annat

Kanske övertolkar vi allt vi utsätts för

För sanningen är ju

Hur man än vänder sig har man röven bak

Och ur den kommer det samma sak som ur munnen på många

Kanske tom mig

Skit




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 204 gånger
Publicerad 2010-03-24 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman