Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är lika jobbigt att vara underviktig som överviktig. Om vi människor ändå kunde tycka om varandra för vilka vi är.


Du är så älskad för just den du är...


Du är allt det jag alltid drömt om
när du kom till mig
har mitt hjärta aldrig klappat varmare
du var och är min sol
en glädjespridare på våran jord
du är allt det jag alltid velat ha
och nu har jag dig här hos mig

mitt hjärta brister då jag ser
dina tårar falla på din kind
jag vill skydda dig
hålla dig nära mig
jag vill klä dig i ett skyddande skal
som står imot alla elaka ord
men verkligheten på våran jord
är inte alltid god

Ja
du sticker ut men inte för det du tror
på grund av alla elaka ord
ja
du är smal
men inte så smal som du tror
att du inte skulle vara värd att älskas
för att du är tunn
min älskade
en dag kommer sanningen ikapp dig
och du kommer se allt det jag redan ser

Du med ett hjärta stort
en själ som älskar
en själ som ger

du är så älskad
för just den du är.







Fri vers av Carola Bouvin
Läst 687 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-03-24 10:49



Bookmark and Share


  issac.a.m
Underbara rader ...

Strålande..
2010-08-23

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2010-05-06

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Välskrivet, fyllt av känsla och kärlek. =)
2010-04-30

  Eaglemountains VIP
Så underbart vackert skrivet ..... Applåder!!
2010-03-24

  Eva Langrath VIP
Underbara kärleksfulla ord till en älskad dotter
2010-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin