Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek på avstånd


Har sms:at varandra nu
flera gånger
Mailat också
en del längre, några kortare
Talats vid i telefon
en gång

Men ännu inte träffats
Ändå är jag kär...


Har känt doften i dina brev
Tyckte jag såg dig en gång
Pratat med dina vänner

Ännu inte setts
men jag längtar ändå...

Hjärtat bultar så
varje gång jag hör ditt namn
Besviken då det händer
att det inte gäller dig...

Var det du jag kände igår?
Någon strök min hand
i folkmassan...


Du ber mig om tålamod
och jag ber dig om allt
Dina löften
min förväntan
Du är...mitt allt

Du är luften
jag andas
Du är livet
jag lever

Mitt livs stora kärlek
och ändå
har jag inte sett dig ännu
Ändå känner du mig bättre
än någon annan
Ändå känner jag mer för dig
än någon annan

Du är...den du är
Du är...den som är
och jag vill vara din
för evigt

Min Herre
Min Frälsare
Min Gud

Jesus




Fri vers av Regular
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-24 13:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2010-04-04

    ej medlem längre
fint skrivet...
2010-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular