Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidens hägring

Din framtid som en hägring
i ena stunden där, den andra borta
Ska du någonsin komma dit du vill?
Komma till den plats, där din framtid bor
Rädslans väntan har blivit en vana
ett sätt att vara
Den har urholkat din energi,
det vitala blodet
kroppen blir genomskinlig
som glas
där det förut fanns eld,
finns nu ljus
som sakta falnar
låt det inte slockna, min älskade
låt dig inte dö




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-24 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten