Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad min man.


Jag älskar dig, min älskling

Jag älskar dig, min älskling
Din röst, din kropp, ditt väsen
Jag älskar dig, min älskling
mitt stöd, mitt äventyr, min trygghet
gå alltid vid min sida, med handen i min hand
Jag älskar dig, min älskling
du leder mig aldrig vilse




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 672 gånger
Publicerad 2010-03-24 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten