Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du ä döm om du dömer

jag har lämnat landet för sanden
i mina skor bränner lopporna varandra
jag återvänder in i dalen där jag föddes
folket lever där alldeles somatiskt
deras bokhyllor är klädda och pyntade
men dammar stilla tyst igen





Fri vers av ffredfr
Läst 356 gånger
Publicerad 2010-03-24 17:11



Bookmark and Share


  Nanna X
det är härligt, galet, och så visuellt, man ser ju bokhyllorna i öknen framför sig...
2010-03-24
  > Nästa text
< Föregående

ffredfr