Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ylande vildmark

Vi är i vildmarken,
ensamma, vilsna, utlämnade åt vilda djur
Rädda för att förlora varandra,
förlora hoppet om liv
att hitta en oas där vi kan dricka
finna skugga och läkelse
Det enda vi har är varann,
dessa händer, röster och fingertoppar
som vi tröstar varandra med
allt hotar oss,
vilda djur, svält och köld
Gud, gode fader, som finner oss i öknen
vi lider gud! Vi är ensamma, livrädda för att förlora
varann, och då har vi ingenting!
Jag älskar honom Gud,
låt mig få behålla honom,
min älskling, min andra hälft
finn oss i vildmarken gud,
och ge oss en oas




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-24 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten