Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara du ser mig underbar!

Bara du ser mig som jag borde vara
Bara du ser mig som jag vill vara
Bara du anser att jag vore värd något
att jag har potential
Bara du är ljus och värme
Trygghet och liv
utanför mörker och död
innanför trygghet och liv
Bara du ger mig en chans
Bara du ser mig och behandlar mig
underbar




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-24 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten