Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så trött...

Jag är så trött på att slåss
att stiga upp och kämpa åter
Mina vapen är trasiga och slitna
min rustning sliten itu
svärd och klor har lämnat spår
revor som gör mig skyddlös
Regn och vind sliter i min hud
gör att jag ej kan andas!
Jag orkar inte stiga upp,
men måste fortsätta gå
fortsätta på min väg
Men jag har dig, som ger mig mod
Jag har dig, som ger mig kraft
ge mig din hand och din arm
så orkar jag ett steg till




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 185 gånger
Publicerad 2010-03-24 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten