Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har upptäckt våra egentliga dimensioner ~ vi vägrar att göra oss mindre än vad vi är!


Vi sprängde normernas tvångströja


Vi vägrar att svälja de sövande lögnerna

Vi går inte med på att bära en kvävande mask

Det dom kallar "jaget" klarar vi oss utan

Här lever vi våra strålande förtätade liv

tillsammans med de underbara katterna,

poeterna & artisterna

Tillsammans finner vi det heliga, rena & sköna

i våra sanna fulla dimensioner. 

Kärleken har smekt sej lös och

vårt jubel vet inga gränser!

Folk stirrar på oss, förundrade och häpna,

och vi är idiotförklarade för länge sen,

men vi bara ler nöjda och vackrast!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-03-25 00:13



Bookmark and Share


  Jack_iX
Lysande, kraftfullt o insiktsfullt skrivet !
2010-03-26

  Sommarnattsljus
Oj!
Den känslan av insikt om vilka vi är, att spränga bojorna. Bokmärker jag för att kunna ta fram och luta mig emot, fylla mig med, bada i. Tack!
2010-03-26

  thyra
Skönskrivit! Tack!
2010-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP