Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt tillägnad min man, som ännu en gång får mig att resa mig och gå vidare!


Du och Gud


Ännu en gång fick du mig på benen
Ännu en gång gav du mig kraft
Bland alla nej, du får inte, det finns inget hopp,
finns din röst som säger ja!
Ja, du får, det finns visst hopp!
Du och Gud, min älskling
får mig åter på benen
efter att jag sjunkit ner i apatin
Du och Gud och vårens ljus
som får vintermörkret att vika




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-25 14:53



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Vilken fin hyllningsdikt du skrivit. Skönt att ha en vän som han hos dig när du behöver honom. Det är en gåva.
2010-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten