Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen om

 

It’s only guesswork,

jo, någon sa så,
mycket tyst
och över huvudet på.

Engelska låter ändå mer genomtänkt,
liksom mer grundligt,
än gissningar

om hur det är

att stå ensam,
satt att vaka
över hungern,
långa månader
och kortvariga tillskott.

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-26 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke