Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är svenskare än det som nämns? Äsch, fast lite patriotisk är jag. I'm Swedish, what's your excuse?


Vanlig Svenne.

Jag har bränt mig på tungan av hett te.
Jag har bränt mig på tungan av Ben & Jerrys Sorbet.
Jag har bränt mig på tungan av körsbärstomater.
Fast inte i den ordningen.

Bevisligen är jag helt normal.




Fri vers av Gylling
Läst 247 gånger
Publicerad 2010-03-26 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gylling
Gylling