Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stor näsa.

Plötsligt ser jag mig själv i övervakningskameran.

- den där människan känner jag igen!



Fortfarande blir jag lika förvånad.

Det ser bara ut helt enkelt. Inte någon annan, men jag - jag ser ut.


Kanske vänder kameran på ansiktet och det blir baklänges?




Fri vers av åkeojag
Läst 157 gånger
Publicerad 2010-03-26 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag