Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När blev vår väntan vår tillvaro?


Rörelse har blivit statisk
energi blivit död
vi väntar, väntar på vad?
På framtiden, att den skall hitta oss?
På att någon ska säga, gör så här?
Innan vi har fått svar om vår väg, väntar vi
Vår rörelse har stannat, vår energi sinat
men väntar tär och river
Luften blir unken, ljuset når inte in
Som ett gravljus som lyser upp vår död




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-26 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten