Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beroende framkallande hat


Razorblad romantic

Dear girrrl.

Varför har hon låst in sig på toaletten ännu en gång, dragit benen under sig och sitter med ett vasst föremål i handen?
Det finns en tomhet inom henne som måste fyllas med någonting.
Varför måste den fyllas med blod, hat, rakblad och ärr?
Varför kan den inte få fyllas med kärlek och vänskap?
För det är annorlunda.
Det fungerar inte så.
Det är inte så enkelt.

Hon måste bestraffas.
På stranden i sommar kommer folk att kolla på hennes armar och ben som är fyllda utav ärr och djupa härliga sår.
Hennes mamma gråter floder varje dag för hon skadar sig själv allvarligt.
Alla i hennes omgivning såras.
Hon måste gå till psykologer i olika former hela tiden.
Skärandet skadar henne själv på olika sätt hur som helst.

Hon vill inte vara den hon är.
Vill få bort dom som bestämmer allt det här.
Men dom kommer aldrig förflytta sig.
Dom kommer bringa henne hat tills dagen är kommen att lämna jorden.

Någon måste stoppa det.
Men vem kan?
Om hon inte själv kan, inte hennes närmsta vänner heller, inte hennes familj och inga psykologer, vem kan då?





Någon måste stoppa det - innan det en dag kan vara för sent...




Fri vers av Tindra/Coldizin
Läst 436 gånger
Publicerad 2005-11-06 02:13



Bookmark and Share


    Sara.
Självbiografi?
2005-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Tindra/Coldizin