Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lördagsbekännelse före påsk


En insektskännare
kan få kunskap om allt
inom sitt område

utom skaparen
bakom det hela

och syftet

själv kan jag ingenting
om något

och känner inte heller
skaparen bakom allt


medan syftet
måhända klarnar
i blåheten mellan

tankemolnen




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-27 10:33



Bookmark and Share


  Masse
Fin dikt!
2010-04-14

    ej medlem längre
mycket mjukt mot min själ.
2010-04-01

  Eva Langrath VIP
Ömsint ödmjuk text av en livsvandrare Tack.
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth