Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt inte din värld välta

Tala om för mig
varför tåras dina ögon
tala om för mig
varför din röst låter så dränkt

Kan det vara så
att allt det du vill göra
har mer och mer blivit som krav
krav som gör dig sänkt

tårarna rinner som ett vattenfall
nedför din röda kind
det finns bara ett sätt
att ta skydd från en iskall vind

Ta det lugnt
och låt allting smälta
torka dina tårar
och gå vidare

Låt inte hela din värld välta
för något du inte rår för




Fri vers av Robert Forsblom
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-27 16:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Berörande.
2010-09-16

  thyra
Känslosam med ett gott råd. Fint skrivit!
2010-03-27

  Larz Gustafsson VIP
Min välte för längesedan.
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Robert Forsblom
Robert Forsblom