Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livspusslet



Röster likt åskan dundrar
Mullrar obehagliga ord och beordrar
Predikar emot själen med ord av jante
påminner om, "vad är jag inte"

Jag dånar själv med egen röst
Med utmattad själ och liten tröst
Att lyckas höja mig bland molnen
och skingra dem med de lugna orden

En pusselbit gör inte ett helt pussel




Bunden vers (Rim) av Robert Forsblom
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-27 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Forsblom
Robert Forsblom