Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den mysigaste av alla stunder

Låt mig få bli din jacka
som skyddar dig från kalla ord
låt mig få känna dina hjärtslag
under mitt dekorerade bord

Allting utanför glöms bort
när vi ligger därunder
och tittar upp på en himmel av tyg
och har den mysigaste av alla stunder

Stormen är hård ikväll
allt kyligt folk kan hitta på
släpps ut och stormar mot oss
men under bordet är det inte så

mitt bord blir vårat bord
och där finns allt vi behöver
sen kan vi gå ut en stund
när allting har gått över




Fri vers av Robert Forsblom
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-05 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Forsblom
Robert Forsblom