Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tuffaste jag känner

Hon är den tuffaste jag känner
den tuffaste av alla mina vänner
hon är bäst

När hon pratar som hon vill
står hela världen still
i både öst och väst

Hon vågar visa sig som hon är
de är det som henne bäst klär
hon är så vacker

Det går inte att stoppa hennes drömmar
som fullt av kärlek strömmar
hon ger mig hjärtattacker

Det dummaste jag någonsin gjort
är att jag aldrig gav något från mig själv
innan jag sa att jag var kär i henne
när hon pratade om sig som en porlande älv




Fri vers av Robert Forsblom
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-15 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Forsblom
Robert Forsblom