Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag i livets mjuka skola

 

När vi ser att varje ursäkt

förminskar oss

och andra,

 

när alla missförstår

och det är okej

att fråga

om budskapet gick fram

som det var skickat,

 

när det är accepterat

att göra fel,

försöka igen

 

och skapa

kontakt.

 

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-27 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke