Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu gör du sådär igen.

Nu gör du sådär igen,
fast jag bett dig låta bli.
Smyger in i mina tankar,
fast han sitter här bredvid

Jag blundar och förtränger,
men ändå så finns du där
innanför mina ögonlock och
bränner hål på min fasad.

En sönderspelad ballad,
en ilning längst min ryggrad.
Från en annan tid,
en annan stad.

En tillfällig blockad,
konstant och underbar.




Fri vers (Prosapoesi) av Fiieee
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-29 22:08



Bookmark and Share


  Julio VIP
Wow en kommentar på denna..det var oväntat dåligt. Mycket bra skrivet!
2010-12-02

  sellout
gilla gilla gilla!
2010-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Fiieee
Fiieee