Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns alltid någon annan.

Jag skrev ett brev.

Till dig.

Innehållande varje stavelse
som någonsin passerat mellan
dina fulländade läppar.
För att visa att jag minns
varje del av din perfektion.

Jag hade fel

Jag skrev om dig,
om stjärnorna som hånade oss
när vi fåraktigt gav dem nya namn
och om alla de gånger vi suttit där
hand i hand i en avlägsen hamn och
levt på värmen vi alstrade.

Två hjärtan i brand.

Jag skrev för dig.
För det vi ännu inte skapat
och det som ännu inte är glömt.
Ett brev dedikerat all gemenskap,
ett du och ett jag och ett oss.

Jag skrev ett brev.

Till dig,
om oss,
för mig.

Medveten om att du,
i skrivande stund,
tillägnat din skevande poesi åt någon annan.







Fri vers (Prosapoesi) av Fiieee
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-07 23:35



Bookmark and Share


  Gylling
Väldigt greppande text, bra!
2010-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Fiieee
Fiieee