Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blackout

Mina fingrar är inte vad de en gång var.
Spelar en tyst melodi över tangentbordet,
svepandes blint utan riktning.

De räcker inte längre till för att ge uttryck åt
de svallande känslor som saknar både
utrymme och ord.

Tankar. Staplade i hög efter varandra.
Lika stumma som jag är döv.




Fri vers av Fiieee
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-03 21:23



Bookmark and Share


  Gylling
I like. :)
2010-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Fiieee
Fiieee