Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om

Om jag bara kan
få överleva den
här natten mellan
dina skulderblad.

Du kommer knappt
att märka att jag
varit här.

Du kommer knappt
att märka att jag
är borta.




Fri vers av Fiieee
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-03 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fiieee
Fiieee