.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.




I morgon är det fortfarande en skev värld

 

 

 

Där ligger du för full

för att kunna göra mostånd

någon knullar dig i röven

och du vill död nu

 

Du straffar dig själv

för att du inte lyssnade på pappa

om alkohol och farliga män

 

Du var för ung för att förstå 

att värld är skev

du såg livet som jag en gång gjorde 

blåögt

 

I din värld fanns det bara gott att ge

för du levde

i dag har du lärt dig

att inte släppa in någon

 

I morgon är det inte du

som får ta emot

någons skeva liv

 

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 343 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-30 08:11



Bookmark and Share


  sulimaa
Uscha...fy vad man kan avsky hur världen är ibland...skitigt och bra!
2010-03-30

  /Isabel
Går egentligen inte att kommentera - den är obönhörligt obehaglig..
Varje förälders mardröm..
Väl skriven!
2010-03-30

    ej medlem längre
Kanon, mitt i prick!
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar