Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku om våren


Fågelsång Sol jag


drar upp min blå rullgardin


låter dagen gry




Fri vers av annabelle
Läst 183 gånger
Publicerad 2010-03-30 15:40



Bookmark and Share


  Lady Alassa
575
och så lovande dagen börjar om våren
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

annabelle
annabelle