Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arbetsmarknaden?


Livets avgångshall

I livets avgångshall står jag
med en skylt i mina händer
Med texten ”Arbete sökes, jobbar för pengar!”
Jag hoppas någon ska nappa, lägga märke til
Men ingen ser, alla går bara förbi
Med sin portföljer och kostymer
Ingen ser mig
Jag kan också dansa!




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-30 18:20



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Kanske ska du "byta kostym" och ändra texten till "Se här finns jag något som ni skulle ha mycket nytta av och som skulle kunna uträtta underverk för ert företag". Visa ditt värde och sträck på ryggen då kommer de att se dig och respektera dig. Värt ett försök.

Jag tror på dig för där inom dig finns en sådan envishet och kraft som är en styrka.
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten