Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

törnrosa







fotvandringar över
tusen tunna livslinjer
och jag andas ångor
från en förfluten tid




Fri vers (Fri form) av Qiwi
Läst 363 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-31 00:33



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Första två raderna får mej att associera till reinkarnation
Precis som Törnrosa kommer vi igen
2010-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Qiwi
Qiwi