Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korsets Avigsida



Jag älskar mina barn.
Aldrig skulle jag låta någon
göra dom illa för andras
frälsnings skull.
Ännu mindre låta döda dom
för andras synder.

Det är ju helt vansinnigt.
Jag tror att Gud gråter i sin himmel.

Om jag hade Allmakt skulle
jag kommit på en bättre lösning.

Det skulle Gud också gjort - om
det stått i Hans makt.

Men då, var det människorna
som hade makten.
(liksom nu, liksom nu!)

Jag tror att vi gör en logisk felkoppling
när vi tolkar anledningen till
Jesus avrättning.

Men vi är förlåtna - Vi menar väl.
Vi försöker hitta utvägar.
Han förstår.
(Hoppas jag, Å, vad jag hoppas det.)





Fri vers av Stardust VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2010-03-31 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP