Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad min nya arbetsförmedlare, som vill hjälpa, och uppmuntrar, istället för att sitta och undra vad det är för fel med en! Glad idag!


De som vill hjälpa!

Det finns de som vill hjälpa,
det finns de som vill väl
Varför hörs deras röster så sällan?
De göms och glöms bland mängden
Mängden av nej-sägare
som säger att det inte går
att du inte duger
Idag fann jag en som ville hjälpa
en som ville väl
Idag är en bra dag
En dag med ett leende!




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-31 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten