Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ger upp




jag vet att solen finns där


jag har sett

skuggorna

dansa på din nakna kropp



jag vet att änglarna sjunger

för oss

speciellt för oss ikväll



jag vet det


jag vet



men den vetskapen

är en föga tröst



jag orkar inte längre


se skuggorna dansa


på din nakna kropp



jag blundar


och ger upp





Fri vers av annabelle
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-01 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annabelle
annabelle