Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad påsk


Två tusen år har snart gått
sedan Du gjorde det Du gjorde
- för oss
Har vi förvaltat dem väl?

3 år och tre dagar som förändrade
så många människoliv
- i oss
Vad förändrade vi?

39 piskrapp och två sår
och oräkenliga sedan dess
- från oss
Har vi krossat Ditt hjärta?

Två tusen år sedan
Du visade riktningen
- åt oss
Vilket håll är vi på väg idag?

Det där för två tusen år sedan
kan inte förstå hur stort
kan inte begripa hur mycket
kan knappt förnimma hur svårt

Kan bara tacksamt betänka
medan världen rullar vidare
Med påskägg, fjädrar,
sill, köttbullar
och svenskt supande
Betänka vad utöver är
och säga tack...
...och Glad Påsk...Jesus




Fri vers av Regular
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-02 00:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Mitt hjärta är fyllt av tacksamhet till min Frälsare.
2010-04-04

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2010-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular