Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

teckning: tk.




Bordón (kyss)...

 

Du ryms djupt i mitt hjärta!

Du vackraste man,

som glödgar mitt hjärtas slag.

Du bjuder minsann

på kärlekens kyss,

när morgonen lovar ljus.

Du kom till mig nyss!

 

(c) tk.

 




Bunden vers (Annat versmått) av thyra
Läst 538 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-03 00:55



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
pockande tankar - bultande känslor - fint!
2010-05-30

    ej medlem längre
Oj oj oj...här hettar det till minnsan!!:)
En fin fin bordón och spännande teckning!
2010-04-03
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra