Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.ardunia.dinstudio.se


VILJA


Dina ögon möter mina
och jag kolliderar
obarmhärtigt
med livet
tappar fotfästet

min livslinje
brutalt korsad
av rusande vilja




Fri vers av SeXara
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-03 23:07



Bookmark and Share


  peter markurth
stark
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara