Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2008


En liten känsla

Sitter här med dig

Jag skrattar, jag gråter, ingen vet varför

Vissa dagar är det himlen, andra är det helvetet

Jag har letat efter dom perfekta orden

De har sagts tusen gånger

Men de betyder mer idag

Det är en hemlighet ingen talar om

Det är underligt hur en känsla börjar så liten och sen bara exploderar

Jag har fallit handlöst för dig

Du såg in i mina ögon och mitt hjärta bara exploderade

Orden jag ville säga dig , de bara gled iväg ut i evigheten




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-04 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman