Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Örnen

Flyger högt idag
bukaprästen
och hans lismige polare Satanus
är ute efter rovfågel denna dag












Fri vers av Elwania
Läst 318 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-04-04 15:37



Bookmark and Share


  aol
jättebra skrift så berörande
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Elwania
Elwania