Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Palla all jävla matångest!

Just nu orkar jag inte vara självkritisk. Jag orkar inte leta upp alla fel som finns på min kropp. Jag orkar inte gråta för att jag har större lår än vad jag hade när jag var 10. Jag orkar inte tänka på hur mycket kalorier det är i det som jag äter. Jag orkar inte gå ut och springa för att jag ätit en bit choklad.
Jag orkar helt enkelt inte vara en jävla robot. Jag vill bara vara en människa för en gångs skull!




Fri vers av Tresh
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-04 17:26



Bookmark and Share


    Char-Lee
ouffff, igenkänn 3000!
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Tresh
Tresh