Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
200X


Horisont

Fast

För evigt låst till vänner facket

Ett litet hål för dom man tycker om men bara som kompis

För evigt fördömd att vandra ensam mot livets horisont




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-04 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman