Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hon berör mig


UNDER YTAN

Du är alltid glad och tillmötesgående
artig och vänlig

Du pratar så fint om dina man och dina
barn, som är ditt allt

Du talar om allt, men det du säger, når
aldrig fram till dina ögon

Ensam med dig, visar du en helt annan
sida av dig själv, en vilsen trött ung kvinna

Som har lätt till tårar, en mjuk och mycket
sårbar mamma och hustru

Rädd och orolig, för att det inte ska gå bra
för dina barn, ängslig att ditt yngsta barn
är mobbat

Vill inte höra dig för i skolan, vill inte verka
påträngande på lärare och dom som jobbar
i dina barns skola

Du är fin, ödmjuk, men ack så sårbar, något
som aldrig man kan ana, om man inte kommer
dig nära

Under ytan, är du spröd, liten, med ett hjärta
varmt och stort, för dina barn, din man, och
dina åldrande föräldrar

Din tro är stark, du är trygg i den, det har jag
anat och förstått

Jag är glad att jag fått lära känna dig
under ytan


anits 4 april 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-04 22:08



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En underbar förmån att bära i varsamma händer- att ha fått komma under ytan hos någon
2010-04-11

  Eva Helene VIP
Varm berörande text
2010-04-05

  Elaine.S VIP
Ett fint tecknat porträtt av en kvinnas yta och innersta.
2010-04-04

    Ken Cassel
Det var hårda ord, Stina!
Bra skrivet!

Kramar!!

Ken
2010-04-04

  aol
en öm stor skrift, kände en tår,
så fint så tufft för denna lillakvinna,
bra att du är henne nära, kraaam
2010-04-04

  Larz Gustafsson VIP
Tjusiga blommor.
2010-04-04

  Larz Gustafsson VIP
"Under ytan", som ett album med Zeke Varg hette.

Det är fint att få lära känna människor på djupet.
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP